Sommarens firanden

Det är nu inte långt kvar till fotbolls-EM drar igång för årets omgång och de största snackisarna inom fotboll just nu har för det mesta att göra med det kommande mästerskapet.

Någonting annat som också händer inom kort är att en mängd ungdomar tar studenten eller examen från gymnasium och högskolor. Kring dessa tider så brukar många planera in olika firanden och det kan då vara svårt att komma på bra och passande presenter att ge bort till de nyexaminerade. När man tar studenten är man oftast kring 19 år gammal och på väg att ta klivet ut i vuxenvärlden och flytta hemifrån, skaffa jobb eller kanske plugga vidare. Vad som då kan vara en passande studentpresent skulle kunna vara bidrag till att flytta hemifrån i form av saker eller kanske presentkort. En annan bra present kan vara att få gå på någon behandling eller annan aktivitet. Dessa presenter brukar ofta bli väldigt uppskattade och ger inte bara en rolig upplevelse för stunden, utan även ett minne att ta med sig i livet.

Det finns även de som är yngre som firas under sommaren. Sommaren är nämligen tiden då många ungdomar väljer att konfirmera sig. Då dessa endast är i 15-års ålderns kanske det inte är så aktuellt att ge bort tipsen ovan i konfirmationspresent utan det kan istället vara att föredra andra presenter. Det kan vara allt från böcker eller pengar till en resa eller någon annan rolig upplevelse. En present som brukar vara aktuell till konfirmationen är ett fint smycke, då ofta i äkta guld eller silver. Detta är en present som varar länge och som man kan använda under hela livet. Varför inte ge bort ett smycke med datumet för konfirmationen graverat.

Leave a Reply

Arkiv
Kategorier